Gabriela Firea: Sistemul de termoficare al Bucureştiului este cel mai ecologic şi cel mai sănătos şi nu trebuie înlocuit, ci doar îmbunătăţit

Gabriela Firea: Sistemul de termoficare al Bucureştiului este cel mai ecologic şi cel mai sănătos şi nu trebuie înlocuit, ci doar îmbunătăţit

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că sistemul de termoficare al Bucureştiului este ”cel mai ecologic” şi „cel mai sănătos” şi nu trebuie înlocuit, ci doar îmbunătăţit.

„Acest sistem nu poate fi înlocuit, trebuie să vedem cum putem să îl facem şi mai modern. Eu le explic tuturor, pentru că mai aud în tot felul de dezbateri, să încheiem cu acest sistem care este învechit, noi trebuie să venim doar cu centrale de ultimă generaţie. Pot fi şi acelea în complementaritate, dar acest sistem de termoficare este cel mai ecologic, în primul rând, cel mai sănătos apropo de noxe şi ceea ce degajă în aer şi ce pericole pot să fie apropo de toate centralele care sunt instalate improvizat şi s-au produs atâtea accidente şi le ştim pentru că le-am văzut cu toţii. Acesta este sistemul cel mai bun, el trebuie să fie doar îmbunătăţit. Cum? Cu oameni, cu fonduri, cu dorinţă, cu voinţă”, a spus Firea la o întâlnire cu angajaţii care lucrează în termoficarea bucureşteană, potrivit unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Ea a spus că în programul său electoral şi-a propus şi extinderea reţelei de metrou, împreună cu primarii de sectoare, pentru ca angajaţii din termoficare care stau în Ilfov să poată ajunge la serviciu mai uşor.

„Ăsta este obiectivul principal. Asta se poate face, nu venim nici cu ideea metroului uşor, supra-aerian, nu venim nici cu tunelul, dar extinderea reţelei de metrou se poate face. S-a făcut înainte, avem studiile de fezabilitate, avem proiectele, avem dovada”, a afirmat Gabriela Firea.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1537290770152734

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii