Intră în vigoare restricțiile de circulație pe Șoseaua Colentina din București, în intersecția cu strada Doamna Ghica

Intră în vigoare restricțiile de circulație pe Șoseaua Colentina din București, în intersecția cu strada Doamna Ghica

De vineri vor intra în vigoare restricțiile de circulație pe Șoseaua Colentina din București, în intersecția cu strada Doamna Ghica, până în 10 ianuarie 2023, pentru lucrările la Pasajul Doamna Ghica.

De asemenea, circulația tramvaiului 21 va fi întreruptă până în 23 martie 2023, pe ambele sensuri, mașinile care circulau pe carosabil urmând să circule pe linia de tramvai. Zona este una dintre cele mai aglomerate din Capitală, astfel că aceste măsuri vor duce practic la blocarea zonei.

”În vederea continuării lucrărilor aferente construcţiei Pasajului Doamna Ghica, începând cu data de 11 noiembrie se vor institui restricţii de circulaţie pe Şoseaua Colentina, la intersecţie cu strada Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulaţie”, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.

De asemenea, va fi asigurată o bandă de circulaţie destinată virajului la dreapta de pe Şoseaua Colentina pe strada Doamna Ghica, sensul către Şoseaua Petricani.

Brigada Rutieră le solicită șoferilor „să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
2.8 ° C
3.9 °
1.6 °
85 %
1.5kmh
100 %
sâm
6 °
Dum
6 °
lun
5 °
mar
5 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii