Marcel Ciolacu: „Culmea nesimțirii, din concediu să ceri prelungirea stării de alertă”

”Culmea nesimțirii, din concediu să ceri prelungirea stării de alertă că cele trei firme de salubritate pe care le-ai angajat tu cu milioane de euro nu au reușit să strângă tot gunoiul și mai vrei”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Președintele PSD a anunțat că luni dimineața are întâlnire cu juriștii partidului și amenință cu plângeri penale.

„Facem plângere și domnului prefect, o plângere penală, să vedem cu ce drept prelungește stările de alertă, cu ce drept a dat această stare de alertă provocată de primarul în funcție. Deci eu provoc ceva, eu țip că mă lupt cu mafia, pe urmă fac contracte după bunul plac la cea mai bogată primărie din România. Stăm pe mormane de guboi și tu, prefect, te apuci să dai stare de alertă… E cumva un aranjament?”, a spus acesta.

Referitor la strângerea celor 50 de mii de semnături necesare declanșării unui referndum pentru demiterea primăriței, Ciolacu a precizat că au până în prezent aproximativ 20 de mii.

„Doamna Clotilde Armand trebuie să fie de mult acasă. Ori să-ți dea demisia, ori să-și facă datoria procurorii. După ce Guvernul declanșează referendumul Clotilde Armand rămâne în funcție până se fac noi alegeri. Acțiunile cetățenești sunt de durată”, a adăugat Ciolacu.

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/244891670926167/

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
20.5 ° C
21.1 °
20 °
40 %
3.1kmh
0 %
vin
22 °
sâm
25 °
Dum
28 °
lun
27 °
mar
21 °

Opinii