fbpx

Muzeul Satului deschide Cartea Faptelor Bune

S-a deschis Cartea Faptelor bune la Muzeul Satului. Cei care doresc să facă un gest frumos, în prag de sărbători, sunt așteptați în foaierul muzeului. Pot lăsa cadourile lângă brad, iar Moș Crăciun va duce toate darurile copiiilor din familii nevoiașe.

„Este o acțiune pe care o dedicăm copiilor defavorizați, așa cum sunt multe alte acțiuni din Muzeul Satului. Ne gândim că este o perioadă în care sărăcia parcă iese la suprafață mai mult decât în alte dăți…”, declară Paula Popoiu, directorul Muzeului Satului.

„Această carte a faptelor bune se referă în primul rând la acești copii, apoi, orice copil care intră în Muzeul Satului poate să-i scrie lui Moș Crăciun în cartea faptelor bune și să spună ce își dorește.”

Donațiile pot fi lăsate în holul Clădirii Administrative, până pe19 decembrie 2021, de luni până duminică, între orele 9:00 și 17:00, în coșul de lângă pomul de Crăciun. Iar Cartea Faptelor Bune așteaptă vizitatorii să își scrie dorințele pentru sărbători. În cutia poștală copiii pot, de asemenea, să lase scrisori care vor ajunge la Moș Crăciun.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
18.4 ° C
19.4 °
16 °
83 %
1.5kmh
75 %
vin
27 °
sâm
30 °
Dum
19 °
lun
25 °
mar
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii