Nicușor Dan, luat la întrebări în Parlament

Primarul Capitalei a venit, miercuri, în Parlament, chemat a fi pentru a da explicații pe un subiect de interes pentru locuitorii Capitalei, mai ales că stă să vină iarna și oamenii vor să știe ce se va întâmpla cu subvenția pentru căldură.  s

„Azi, la ora 13, la Comisia de anchetă a prețurilor energiei electrice vine Nicușor Dan să spună bucureștenilor cât vor plăti factura la încălzire. Și nu numai. I-a mințit pe bucureșteni că vor avea apă caldă? Răspunsurile le vom afla imediat”, a anunțat social-democratul Daniel Zamfir, până să dea ochii cu primarul Capitalei.

Nicușor Dan a ajuns la Parlament, însă a părut să se supere când a fost luat la întrebări despre adresa trimisă la Palatul Victoria.

„Persoana care a făcut această hârtie o mai aveți angajată? Pare că nici măcar n-a luat Bacalaureatul. (…) Sunt greșeli elementare, este o adresă care e lipsită de orice fundament. Când soliciți o anumită sumă trebuie fundamentată. Dumneavoastră ați scris aici domne, dați-ne 968 de milioane pentru plata subvenției pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif la energia termină. Bun, de ce 968 de milioane? Cum justificați solicitarea către Guvern a celor 968 de milioane?”, a vrut să afle senatorul Daniel Zamfir de la Nicușor Dan.

„Domnule președinte, eu am venit aici la o discuție serioasă. Și sunt la dispoziția dvs. Dar dacă începem cu glumițe din astea, eu mă ridic și plec”, i-a replicat Nicușor Dan.
Social-democratul a insistat, vrând să afle de la primarul Capitalei care e justificarea sumei.

„Nu e glumiță. E jenant că cineva din Primăria Capitalei să trimită, mă rog, semnată de dvs., o adresă atât de lipsită de orice. (…) Prezentați-ne justificarea solicitării celor 968, ca să înțelegem, de ce ați cerut 968”, a sunat răspunsul lui Zamfir.

Nicușor Dan a continuat prin a cere să nu fie folosite „epitete” într-o „discuție foarte serioasă”. „Eu vă răspund la toare întrebările, cu condiția să păstrăm un dialog civilizat”, a susținut primarul Capitalei.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ceață
2.7 ° C
3.3 °
2 °
88 %
1kmh
90 %
Dum
7 °
lun
9 °
mar
8 °
mie
5 °
joi
8 °

Opinii