fbpx

Noul motiv de ceartă între Clotilde Armand și consilierii generali ai PNL

Noul motiv de ceartă între Clotilde Armand și consilierii generali ai PNL

Noul motiv de ceartă între Clotilde Armand și consilierii generali ai PNL: Construirea unui complex educațional în cartierul Henri Coandă. 

Primarul Sectorului 1 acuză consilierii generali liberali de blocarea construcției, în timp ce aceștia pasează responsabilitatea către Nicușor Dan.

„Pentru a putea demara această amplă investiție, este nevoie de adoptarea de către Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a Planului Urbanistic Zonal (PUZ). Proiectul de modificare a PUZ-ului Ansamblul ANL “Henri Coandă”- Drumul Nisipoasa a fost în dezbatere publică din iunie 2022, dar consilierii PNL refuză fără motiv introducerea lui pe ordinea de zi a CGMB. Avem toată documentația pregătită pentru a demara proiectul, există un contract pentru studiul de fezabilitate, în câteva luni am putea avea proiectantul și apoi am putea demara rapid construcția acestui complex educațional modern”, susține Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Consilierul general al PNL Diana Mardarovici, contactată de MainNews, a precizat că de la începutul mandatului lui Nicușor Dan nu a ajuns pe ordinea de zi CGMB niciun PUZ.

„De la începutul acestui mandat nu a fost pe ordinea de zi a CG niciun PUZ. În ședința comisiei de urbanism, s-a votat, la începutul mandatului, că în momentul în care vor intra PUZ-urile pe ordinea de zi vor intra în ordine cronologică, pentru că nu pot fi discriminați unii sau alții. De doi ani de zile nu a fost votat niciun PUZ în consiliul general. 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.6 ° C
16.6 °
12.1 °
64 %
1kmh
0 %
joi
15 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii