Palatul Parlamentului va fi iluminat, sâmbătă seară, în culorile drapelului Ucrainei

Palatul Parlamentului va fi iluminat, sâmbătă seară, în culorile drapelului Ucrainei

Faţada principală a Palatului Parlamentului va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei, sâmbătă, începând cu ora 19.30, cu prilejul împlinirii a doi ani de la declanşarea agresiunii ilegale, ilegitime şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean.

Totodată, va fi arborat pe intrarea principală a clădirii şi drapelul Ucrainei. În plus, luni va fi ţinut un minut de reculegere în plenul Camerei Deputaţilor pentru cetăţenii ucraineni care şi-au pierdut viaţa în acest război nejustificat.

 „La împlinirea a doi ani de la declanşarea agresiunii ilegale, ilegitime şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, faţada principală a Palatului Parlamentului, dinspre Piaţa Constituţiei, va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 19.30”, arată comunicatul de presă al Camerei Deputaţilor.

De asemenea, drapelul Ucrainei va fi arborat, în aceeaşi zi, la intrarea principală a Palatului Parlamentului.

Sacrificiul poporului ucrainean va fi marcat de Camera Deputaţilor printr-un minut de reculegere pentru cetăţenii ucraineni care şi-au pierdut viaţa în acest război nejustificat, luni, 26 februarie, în şedinţa de plen a forului legislativ, conform sursei citate.

Pe 24 februarie 2022, Rusia a decis să atace Ucraina.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii