Pană de curent în Piața Constituției, acolo unde se desfășura vaccinarea drive-thru

Pană de curent în Piața Constituției, acolo unde se desfășura vaccinarea drive-thru

Vaccinarea anti-COVID-19 a fost suspendată în Piața Constituției din București, în după-amiaza zilei de miercuri, 12 mai, în jurul orei 15:30.

Decizia cu privire la punctul „drive thru” amenajat de guvern în centrul Capitalei a fost luată după ce s-a constatat o defecțiune la rețeaua electrică din zonă.

„În cursul zilei de miercuri, 12.05.2021, în jurul orei 14:30, ca urmare a unei defecţiuni în reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată şi activitatea Centrului de vaccinare drive-thru, deschis în Piaţa Constituţiei.

Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieţei Constituţiei, împreună cu Poliţia locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-thru să se încheie la ora 15:30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare”, a anunțat ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București), prin intermediul unui comunicat de presă.

Până la întreruperea activității de vaccinare, 341 de persoane au primit serul în ziua de miercuri, în Piața Constituției.

Vaccinarea va fi reluată joi, conform programului obișnuit, 08:00-20:00.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.7 ° C
20.5 °
16.1 °
58 %
3.6kmh
0 %
joi
26 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii