Performanță și dezvoltare personală la Clubul Sportiv FC NANA JUNIORS

FC NANA JUNIORS este un club în plină creștere, care își propune să antreneze sportivi de performanță, dar în același timp pune accentul și pe dezvoltarea personală a fiecărui copil în parte. Proiectul a început în iulie 2018, iar în acest moment are 4 echipe înscrise în Campionatul Municipal București și își mărește în continuare numărul de grupe, aducând noi antrenori.

Este un club deschis pentru toti micuții care își doresc să facă sport și să devină fotbaliști. Copiii care încep fotbalul aici, au o vârstă cuprinsă între 5 și 11 ani, iar pe lângă pasiunea pentru sport în general și fotbal în particular, sunt copii sociabili, cu un sistem de valori serios, bazat și pe educația primită de acasă. Pentru noi, părinții sunt la fel de importanți ca și copiii.

Modelul de performanță pe care îl urmărim este strâns legat de cel al clubului Steaua, la care m-am dezvoltat ca fotbalist, cu care am câștigat două titluri de campion și de unde am preluat multe idei. De asemenea, cu experiența internațională acumulată în atâția ani de fotbal, în Grecia, Ucraina, China sau la Echipa Națională a Camerunului, mi-am format o imagine clară , despre cum vreau să se desfășoare munca la un club de fotbal, care își propune să le creeze copiiilor un mediu sănătos, armonios, în care ei să pună bazele pentru fotbalul de performanță și să crească bine, așa cum își doresc și părinții lor.

Nana Falemi: Am studiat Academia de Fotbal a lui Glasgow Rangers, cu care păstrăm legaturi strânse și cu care dorim să ne extindem colaborarea, pentru a beneficia cât mai mult din experiența lor în a lansa mari fotbaliști. Părinții care sunt interesați să cultive în copiii lor spiritul de performanță și un stil de viață echilibrat, au în noi, partenerul perfect, pentru că una dintre preocupările noastre, este dezvoltarea personală a copiilor. Ca să te impui cu succes într-un colectiv, trebuie să ai inteligență socială și personalitate puternică. Dezvoltarea personală a copiiilor este esențială în sport, în competiții, cei care au personalitate puternică, cei care au încredere sunt cei care reușesc.

Din punct de vedere tehnic, colaborăm cu antrenori care sunt foști jucători din Liga 1. Am ales dintre cei care au darul de a explica fotbalul usor, care au plăcerea de a-i învăța pe alții, care lucrează ușor cu copiii și îi ajută să-și dezvolte creativitatea, care le dau încredere. În prezența lor, copiii se simt foarte bine și pot să-și exprime personalitatea. Mai avem alături un mic grup de studenți UNEFS, care vin tot timpul cu idei noi de antrenament. Totul este coordonat de Antrenorul Coordonator, care supervizează întreaga pregătire.

Terenurile noastre de antrenament sunt în Parcul Herăstrău, ușor accesibile din orice zonă a Bucureștiului și într-un mediu natural cât se poate de plăcut. Dotările tehnice sunt cele potrivite pentru copiii care încep fotbalul: vestiare, magazine, birou pentru antrenori și parcare auto pentru părinți. Urmează să mai deschidem o bază în Parcul Tineretului, pentru a acoperi cat mai bine Capitala și pentru a face accesul cât mai ușor, tuturor părinților care își doresc să-și înscrie copiii.


Avem modalitate de susținere a copiiilor talentați, dar cu posibilitati reduse, iar dacă micuții nu au fost într-un program organizat până acum, avem o grupă de preșcolari și una de inițiere, în care intra automat copiii care vin pentru prima dată la fotbal.
Ii așteptăm pe toți părinții care își doresc pentru copiii lor să facă sport într-un mediu sănătos, și să ajungă să facă performanță, la selecțiile pe care le vom organiza în această toamnă, în cele două locații din București:Parcul Tineretului și Parcul Herăstrău.

Pentru înscrieri apelați la numerele de telefon: 0732415850 și 0740959739.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
câțiva nori
17 ° C
17.1 °
17 °
63 %
2.6kmh
20 %
lun
24 °
mar
14 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
23 °

Opinii