Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj despre noul stadion ultramodern care se va construi în București

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj despre noul stadion ultramodern care se va construi în București

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj despre noul stadion ultramodern, de 25.000 de locuri, care se va construi în București.

„Construcția noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o șansă uriașă de a atrage mii de alți copii către sport!”, a transmis Marcel Ciolacu.

„Aceasta este concluzia discuției de azi cu foste mari glorii ale clubului și cu suporterii alb-roșii, la care am fost alături de Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2.

Rareș nu este doar un mare dinamovist, ci și un om de administrație cu vizune care știe că noua arenă este un proiect care depășește granițele fotbalului.

Este o investiție de peste 170 de milioane de euro, care va deveni un standard de modernitate al sectorului 2 în mandatul său de primar.

Deși sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamoviști că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta, cât și la meciul următor și să rămână în prima ligă. Fiindcă una dintre cele mai frumoase galerii din România merită din plin asta!”, a mai scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii