Președintele PSD Sector 1 Florin Manole: „Clotilde Armand începe anul 2024 cu o nouă tentativă de a încălca legea achizițiilor publice!”

Președintele PSD Sector 1 Florin Manole: „Clotilde Armand începe anul 2024 cu o nouă tentativă de a încălca legea achizițiilor publice!”

„Astăzi, în ședința Consiliului Local Sector 1 este readus proiectul „Rabla pentru lifturi”, o inițiativă bună a fostei administrații PSD, făcută prost de către administrația USR”, transmite prin intermediul unui comunicat de presă Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1.

„Incapabilă să gestioneze o licitatie publică de o asemenea anvergură, Armand vrea să arunce întreaga responsabilitate asociațiilor de proprietari: acestea ar trebui să achizitioneze direct și fără licitație lifturile necesare.  Sute de lifturi, sute de milioane de lei, fără proceduri, fără standarde, fără licitație – o ilegalitate care va transforma proiectul într-un eșec administrativ și într-un mare dosar penal.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat solicită refacerea pe baze legale a proiectului pentru ca el să poată fi implementat fără probleme și pentru a răspunde nevoilor cetățenilor.

Pentru Clotilde Armand, deja urmărită penal, nu e o noutate, dar pentru sute de asociații de proprietari ar fi un dezastru. Partidul Social Democrat susține inlocuirea lifturilor vechi, dar fără a încălca legea”, a declarat Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii