Primăria Sector 4: Pasajul Unirii NU SE ÎNCHIDE în noaptea de 8 spre 9 februarie 2024

Primăria Sector 4: Pasajul Unirii NU SE ÎNCHIDE în noaptea de 8 spre 9 februarie 2024

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la posibila restricționare temporară a circulației în Pasajul Unirii, în vederea realizării unor activități publicitare, Sectorul 4 al Municipiului București face următoarele precizări:

„Pasajul Unirii NU SE ÎNCHIDE, iar circulația nu va fi restricționată în noaptea de 8 spre 9 februarie 2024. Sectorul 4 este administratorul acestui obiectiv și NU a fost informat cu privire la posibile „scene dinamice” ce ar fi putut fi filmate în interiorul tunelului rutier. Prin urmare, întrucât nu cunoaștem tipul activităților ce ar fi urmat să se deruleze și neavând o garanție a protecției investiției efectuate de către Sectorul 4 în această zonă, ne exprimăm ferm dezaprobarea cu privire la acest gen de acțiune și asigurăm conducătorii auto că atât în această noapte, cât și în următoarele, Pasajul Unirii va fi deschis circulației în condiții normale de trafic”.

Anunțul opus de la Brigada Rutieră

În noaptea de joi spre vineri vor fi impuse restricții de trafic în Pasajul Unirii din București, a anunțat joi Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit polițiștilor, în intervalul orar 00.00-05.00, în vederea realizării unor filmări dinamice, se va restricționa traficul rutier în Pasajul Unirii, pe sensul de deplasare dinspre Piața Universității către Bd. Dimitrie Cantemir.
Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, potrivit stiripesurse.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii