Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că zona Eroii Revoluției prinde contur

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că zona Eroii Revoluției prinde contur

Primarul Sectorului 4 anunță că zona Eroii Revoluției prinde contur. Daniel Băluță spune că zona respectivă va deveni una aerisită, verde și cu spații de relaxare.

Mai mult decât atât, când vor fi terminate lucrările la pasajul subteran, stația de metrou Eroii Revoluției va avea încă un acces.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că lucrările în zona Eroii Revoluției continuă. Primarul spune că la finalizarea acestora, zona va fi aerisită și va avea spații de relaxare și trotuare curate, iar traficul rutier va fi fluent.

De asemenea, edilul transmite că intrările în stația de metrou Eroii Revoluției vor fi moderne, stație care, prin pasajul subteran pietonal, va avea legătură directă și cu refugiul tramvaielor care traversează intersecția.

În plus, odată cu finalizarea pasajului subteran, stația de metrou Eroii Revoluției va avea încă o cale de acces, fapt ce va permite obținerea, în premieră, a autorizației pentru securitate la incendiu, mai spune primarul.

„Ulterior, și alte stații de metrou din Sectorul 4 vor suferi îmbunătățiri în scopul autorizării ISU”, a transmis Băluță într-o postare pe Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii