PSD: „Clotilde Armand întrunește toate atributele penalului în funcții publice. USR nu mai are nicio scuză dacă nu o exclude din partid!”

PSD: „Clotilde Armand întrunește toate atributele penalului în funcții publice. USR nu mai are nicio scuză dacă nu o exclude din partid!”

PSD solicită conducerii USR să aplice standardele de integritate în politică pe care le invoca în cazul altora și să o excludă de îndată pe Clotilde Armand din partid.

”După trimiterea în judecată, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, întrunește toate atributele penalului în funcții publice: are dosar penal, a fost anchetată, e inculpată și a fost deferită Justiției, urmând să fie judecată pentru infracțiunea de a fi folosit funcția publică pentru a se favoriza pe sine.

Conform principiilor invocate de-a lungul timpului de USR, indiferent de decizia pe care o va lua instanța, inculpata Clotilde Armand trebuie să se suspende din funcția  de primar al Sectorului 1, pe toată durata procesului penal, astfel încât să nu afecteze imaginea instituției pe care o reprezintă.

De această dată, conducerea USR nu mai are nicio scuză să nu o dea afară din partid pe „penala” Clotilde Armand. În același timp, conducerea partidului trebuie să denunțe candidatura inculpatei, care încearcă să obțină un nou mandat sub sigla USR.

Dacă nu vor face aceste lucruri, cei din conducerea USR devin complici morali la faptele penale ale colegei de partid și își pierd definitiv dreptul de a mai cere altora să respecte principiile de integritate pe care ei înșiși le calcă în picioare”, a transmis PSD într-un comunicat de presă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.6 ° C
26.1 °
23.8 °
37 %
5.7kmh
0 %
mar
25 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii