fbpx

Se aprind luminițele: Sectorul 4 intră în atmosfera de Moș Nicolae, Crăciun și Anul Nou!

Se aprind luminițele: Sectorul 4 intră în atmosfera de Moș Nicolae, Crăciun și Anul Nou!

Stă să vină Moș Nicolae, se apropie tot mai mult Crăciunul, iar locuitorii Capitalei se pregătesc și de Anul Nou.

Se vor aprinde luminițele de sărbători și în sectorul 4, în ajun de Moș Nicolae, mai exact. Instalațiile ce vor fi aprinse duminică, 5 decembrie, vor lumina Sectorul 4 până la începutul lunii ianuarie.

Milioane de beculețe colorate, ghirlande și figurine tridimensionale vesele vor împodobi străzile, bulevardele și intersecțiile din sector, anunță reprezentanții Primăriei. Cele mai circulate artere – Bd.Alexandru Obregia, Bd.Constantin Brâncoveanu, Bd. Tineretului, Bd. Gheorghe Șincai, Bd. Metalurgiei, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Berceni, Calea Văcărești și strada Turnu Măgurele su fost decorate deja cu perdele luminoase, în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, vot avea decor de sărbătoare și principalele intersecții, precum Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului – Văcărești și Apărătorii Patriei.

Edilul Daniel Băluță a transmis deja un mesaj locuitorilor sectorului 4, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

“Este pentru al doilea an la rând în care sărbătorile de iarnă ne găsesc într-un context special, generat de pandemia de Covid-19 care ne-a pus pe toți la grea încercare.

Însă, din toate acestea am învățat că doar uniți putem trece peste orice. Fie ca aceste sărbători să aducă în sufletul vostru putere, încredere și speranță că totul va fi bine. Cu aceste gânduri vă doresc să petreceți sărbătorile, alături de familie și de cei dragi”, a transmis primarul Daniel Baluță.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
28.6 ° C
29.4 °
26.1 °
53 %
2.1kmh
0 %
joi
29 °
vin
35 °
sâm
36 °
Dum
35 °
lun
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii