Viceprimarul USR al Primăriei din Sectorul 3 a fost ridicat de polițiști din baia unei școli și gradinițe de unde transmitea live

Viceprimarul USR al Primăriei din Sectorul 3 a fost ridicat de polițiști din baia unei școli și gradinițe de unde transmitea live

Lucian Judele, viceprimarul (USR) al Primăriei din Sectorul 3 a fost săltat de polițiști din baia unei școli și gradinițe de unde transmitea live.

„Mâine sărbătorim Ziua Educației. Haideți să vedem împreună respectul și aprecierea pe care domnul primar Negoiță o are pentru școlile și elevii, profesorii din Sectorul 3.”, a afirmat Judele în filmare.

Acesta a descris asfaltul din curtea școlii. Ulterior Judele a intrat în instituție și după ce a descris felul în care arată unele săli de clasă, a decis să intre în baie.

Dialogul dintre director și viceprimar:

„Judele: Nu e niciun copil în baie.

Director: Vă rog frumos: de ce intrați peste copii în baie?

Judele: Domnu director, vede toată lumea că nu e nimeni în baie. Hai să fim serioși. Despre ce vorbim?

Director: Chem Poliția.

Judele: Hai să nu ne închidem aici în baie, că poate au nevoie (n. r.: cu referire la elevi). Nu vă filmez pe dvs. Haideți să ieșim din baie.

 

Ulterior directorul școlii a chemat poliția. După multe discuții, Judele a ieșit din baie și și-a continuat filmarea în incinta instituției. Ulterior, Judele a ieșit afară cu polițiștii, potrivit stiripesurse.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
1 ° C
1.7 °
-0.1 °
93 %
1.5kmh
100 %
sâm
1 °
Dum
4 °
lun
6 °
mar
8 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii