Gabriela Firea: „Am fost onorată să particip la prima ediție a Galei Future Economy”

Gabriela Firea: „Am fost onorată să particip la prima ediție a Galei Future Economy”

„Am fost onorată să particip la prima ediție a Galei Future Economy, organizată la Palatul Parlamentului de Ziarul NEWS și Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA”, scrie ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
„La Future Economy Gala a fost premiată excelența în business. Reușitele antreprenorilor și ale companiilor într-o perioadă extrem de grea, marcată de evenimente care au pus la încercare economia mai mult decât oricând, nu au fost trecute cu vederea și au fost aplaudate așa cum meritau.
Antreprenorii sunt cei care mișcă motoarele economiei, cei care au mereu soluții, oamenii pentru care nu există nu se poate, oamenii care nu renunță.
Felicit toți premiații galei! Absolut toată lumea a făcut eforturi incredibile în acești 2 ani, însă pentru antreprenori și companii a fost o luptă contracronometru.
I-am înmânat un premiu de excelența pentru contribuția la susținerea tinerilor din România domnului Alin Văleanu, președintele Directoratului Fondului Român de Contragarantare. Au fost eforturi considerabile ale echipei ministerului pe care îl conduc, împreună cu specialiștii din FRC pentru cele două programe de creditare a tinerilor – “Student Invest” și “Family Start” – care pot fi deja accesate la CEC Bank, CreditCOOP și Libra Bank.
La eveniment au participat Florin Spătaru, ministrul Economiei, Cătălin Canciu, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, senatorul Anca Dragu, Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR Mugur Isărescu și reprezentantul Consiliului National al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Florin Jianu, dar și reprezentanți de marcă din companii naționale, multinaționale, mediul academic, instituții publice, mass-media, societate civilă.
M-a bucurat faptul că jumătate dintre premiile de la această gală au fost înmânate unor doamne. Subliniez, încă o dată, că avem multe femei de succes în România și ele trebuie promovate cât mai mult. Tocmai din acest motiv am inițiat un proiect legislativ pentru introducerea cotelor de gen în administrația publică. Am propus ca 30% dintre locurile din consiliile de administrație ale companiilor de stat și pe listele electorale la alegerile locale să fie ocupate de femei. Sunt convinsă că proiectul va primi votul majorității parlamentarilor!”, conchide ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
15.6 °
58 %
6.2kmh
0 %
lun
17 °
mar
14 °
mie
16 °
joi
16 °
vin
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii