Lucruri la care nu s-ar aștepta nimeni: Ce au căutat românii pe net în 2020

Lucruri la care nu s-ar aștepta nimeni: Ce au căutat românii pe net în 2020

Într-un an în care foarte mulți oameni s-au orientat spre cumpărăturile online și căutările au fost dintre cele mai diverse. Românii au căutat pe internet în 2020 de la obiecte electrocasnice și mașini second-hand, până la lucruri la care nu s-ar aștepta nimeni!

Una dintre cele mai mari platforme de cumpărături online a facut un top al celor mai neobișnuite și amuzante căutări. Inventivitatea românilor nu a lipsit nici anul acesta, când sănătatea a fost subiectul care ne-a interesat pe toţi. Printre clasicele căutări au fost şi unele pe cât de amuzante, pe atât de neobişnuite.

În categoria numită „Ştiu exact ce caut”, românii s-au uitat după laptop cu un măr pe spate, soluţie pentru păr să arate bine, instrument de măsurat sprâncenele, set de electrocasnice care să cuprindă frigider, aragaz şi maşină de spălat, dar şi „adidasi de copii apăruţi acum”!
La categoria produselor care vor fi introduse în curând pe platforma de cumpărături, interesul a fost extrem de divers. Se caută de la maşini second hand, la icoane şi teste pentru detectarea prostiei!

În topul celor mai neobişnuite căutări s-au situat românii care au încercat să găsească pe internet inclusiv numărul de telefon al preşedintelui Klaus Iohannis, însă s-au înregistrat şi căutări cu iz matrimonial.
În ceea ce priveste topul celor mai căutate produse în 2020, masca medicală a fost cel mai vânat accesoriu, însă la mare căutare au fost şi mănuşile, pamperşii, biciclete şi frigiderele.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.9 ° C
32.2 °
31 °
34 %
3.1kmh
0 %
lun
32 °
mar
33 °
mie
34 °
joi
37 °
vin
32 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii