Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „Avem nişte borne pe care trebuie să le îndeplinim în PNRR”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „Avem nişte borne pe care trebuie să le îndeplinim în PNRR”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că rovinietele vor ajunge să se scumpească deoarece „avem niște borne pe care trebuie să le îndeplinim în PNRR”.

Oficialul susține că este vorba despre îndeplinirea unor borne din PNRR.

„Avem nişte borne pe care trebuie să le îndeplinim în PNRR, că despre asta este vorba, e o lege, care spune de o anumită taxare la kilometru, aşa cum se întâmplă în toată Europa, mai puţin în România. Aceste lucruri se vor întâmpla în viitor, atunci toată această reţea pe care încet, încet, începem să o construim în România şi anume reţeaua de infrastructură rutieră va fi una viabilă. Atâta timp cât avem o bornă în PNRR, la fel cum sunt şi alte borne şi dorim să atragem acei bani despre care vorbim, cred că trebuie să îndeplinim toate aceste ţinte pe care statul român şi le-a asumat”, a declarat ministrul Transporturilor, potrivit Romaniatv.net.
Sorin Grindeanu consideră că unele aspecte asumate prin PNRR „sunt parcă făcute împotriva statului român”.

„Nu putem să negociem cu Comisia Europeană, pentru că unele lucruri trecute în PNRR – şi nu mă feresc să spun şi nu sunt puţine, de nişte domni care au fost, aşa, câteva luni la guvernare – sunt parcă făcute împotriva statului român. Asta este un adevăr”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.2 ° C
20.6 °
18.9 °
79 %
3.1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
37 °
lun
35 °
mar
31 °
mie
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii