Președintele PSD Marcel Ciolacu: România are în 2023 cel mai mare buget de investiții din istoria sa

Președintele PSD Marcel Ciolacu: România are în 2023 cel mai mare buget de investiții din istoria sa

România are în 2023 cel mai mare buget de investiții din istoria sa, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, la Conferința de alegeri a PSD Sălaj.

„Știu toți românii de crizele suprapuse. Nu cred că românii au nevoie în acest moment de lideri plângăcioși sau să găsească motive de acum încolo. Gata, anul în care am fost pompierii de serviciu a luat sfârșit! Este cazul ca împreună să ducem România mai departe, să venim cu soluțiile așteptate de către români, să nu mai căutăm motive de ce nu reușim, să ne implicăm total în actul de guvernare – și cei mai răi adversari ai noștri au recunoscut că Partidul Social Democrat a adus coerența și eficiența necesară unui act de guvernare într-o perioadă foarte scurtă”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Pot să vă dau foarte multe exemple, faptul că am întors în economie aproape 6% din PIB, faptul că anul acesta avem cel mai mare buget pentru investiții din toată istoria României, aproape 7,2% din PIB. Anul trecut, în acel an complicat, au fost cele mai multe investiții, atât din fonduri europene, cât și din bugetul de stat, din toți anii trecuți. Va fi o creștere economică, la fel ca și anul acesta, cred că printre primele din Uniunea Europeană. Cu adevărat trebuie să întoarcem acest lucru și în nivelul de trai al românilor și trebuie să revenim (…) la ceea ce ne definește, la faptul că suntem social-democrați. În primul și în primul rând, echitatea socială este menirea noastră să o facem – și nu menirea dreptei”, a mai spus el.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
26 °
23 °
75 %
2.1kmh
0 %
sâm
38 °
Dum
37 °
lun
36 °
mar
31 °
mie
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii