fbpx

PSD: Sistemul de facturare electronică (e-Factura) devine obligatoriu în relația dintre firme și instituțiile publice

PSD: Sistemul de facturare electronică (e-Factura) devine obligatoriu în relația dintre firme și instituțiile publice

Partidul Social Democrat anunță, într-un comunicat de presă, că de azi, 1 iulie, Sistemul de facturare electronică (e-Factura) devine obligatoriu în relația dintre firme și instituțiile publice.

„Firmele care își desfășoară corect activitatea și plătesc cinstit toate facturile și taxele trebuie sprijinite prin măsuri dure împotriva evazioniștilor!

De astăzi, Sistemul de facturare electronică (e-Factura) devine obligatoriu în relația dintre firme și instituțiile publice, ceea ce reprezintă o mână de ajutor pentru toți #comercianții onești, pentru a nu mai fi dezavantajați în fața celor care fraudează statul.

O altă măsură care se aplică de azi este Radarul Mărfurilor, un sistem electronic integrat de #monitorizare a transporturilor de bunuri cu risc fiscal ridicat.

Descurajarea transporturilor nedeclarate înseamnă mai mulți bani negri scoși la suprafață din #economia subterană, bani pe care statul îi poate folosi la programe de #sprijin pentru categoriile vulnerabile.

Prin sisteme digitale moderne, precum e-factura și RO e-Transport, România poate genera nu doar un plus de fonduri bugetare, ci și mai multă echitate economică.

Povara fiscală trebuie redistribuită corect și pusă masiv și pe umerii celor care s-au obișnuit de atâția ani să nu plătească nimic societății, ci doar să acumuleze averi indecente!”, informează PSD.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii