Rabla pentru electrocasnice începe pe 15 decembrie

Rabla pentru electrocasnice începe pe 15 decembrie

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor a anunțat că Rabla pentru electrocasnice începe pe 15 decembrie. Românii vor putea astfel să cumpere electrocasnice și electronice noi. Programul are un buget total de 40 de milioane de lei.

Noul program permite astfel utilarea caselor cu aparate electrocasnice și electronice noi. 100.000 de români vor putea să beneficeze de acest nou program. Au fost introduse patru produse care nu au existat în edițiile anterioare, finanțate prin Administrația Fondurilor pentru Mediu: aspiratoare, uscătoare de rufe, laptopuri și tablete.

Valoarea voucherului pentru fiecare dintre cele 9 echipamente fiananțate este pentru laptopuri (finanțare de 500 de lei); aparate de aer condiționat, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase (cu o finanțare nerambursabilă de 400 de lei); tablete și mașini de spălat rufe (finanțare nerambursabilă de 300 de lei); aspiratoare (cu o finanțare nerambursabilă de 200 de lei).

Procedeul este simplu: solicitantul poate să obțină mai multe vouchere, cu condiția ca produsele să fie diferite. Produsele electrocasnice vechi trebuie să fie de același tip cu cel nou achiziționat. Urmează ca săptămâna viitoare să se desfășoare procesul de validare a comercianților în program.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii