Revolut a început să ofere servicii bancare și în România

Revolut a început să ofere servicii bancare și în România

Revolut, aplicația financiară cu peste 15 milioane de utilizatori a anunțat la 1 martie operaționalizarea licenței sale bancare în România. Clienții din România care aleg să folosească aplicația vor avea protecție pentru depozite în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor și vor primi servicii adiționale.

Utilizatorii din România au acum posibilitatea să opteze pentru transferul la noua bancă pentru a beneficia de servicii adiționale prin intermediul aplicației. Procesul de transfer durează doar câteva minute.

Peste 1,3 milioane de români au cont și folosesc serviciile oferite pentru a-și gestiona mai bine banii. Reprezentanții companiei sunt convinși  că introducerea protecției pentru depozite, alături de serviciile și funcționalitățile pe care Revolut le oferă deja, vor aduce mai mult control și siguranță clienților.

Grupul a obținut investiții în valoare de aproape 1 miliard de dolari și a fost recent evaluat la 5,5 miliarde de dolari. În cinci ani, Revolut a atras peste 15 milioane de clienți din întreaga lume. Compania a lansat operațiunile bancare anul trecut, în Polonia și Lituania, și oferă deja servicii de creditare competitive în ambele țări.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie pe alocuri
10.8 ° C
12.2 °
9.4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mie
11 °
joi
12 °
vin
15 °
sâm
16 °
Dum
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii