Șase milioane de români vor fi afectați de liberalizarea prețurilor la energia electrică

Șase milioane de români vor fi afectați de liberalizarea prețurilor la energia electrică

Șase milioane de români vor fi afectați de liberalizarea prețurilor la energia electrică, începând cu 1 ianuarie. ANRE a publicat o informare cu privire la liberizarea pieței de energie electrică pentru consumatorii casnici. 

Începând cu 1 ianuarie piața de energie electrică se va liberaliza. Acest lucru va afecta aproximativ șase milioane de oameni dintre cei care încă plătesc prețuri reglementate de stat, care nu au ieșit în piața concurențială. Acest lucru se poate realiza prin schimbarea furnizorului sau a contractului de furnizare.

În aceeași ideea, prețurile la care ei plătesc energia electrică acum, nu vor mai fi aplicabile. Totuși, oamenii trebuie să știe că nu li se va sista furnizarea de energie electrică, doar în cazul în care nu întreprind niciun demers. În cele din urmă trebuie să fie făcută o alegere în acest sens.

Printre cei care nu vor face o alegere, trebuie menționat că aceștia primesc în continuare energie electrică la un preț de serviciu universal. Cu toate acestea însă, prețul nu a fost încă stabilit. Este probabil sa fie publicat în perioada sărbătorilor de iarnă, dar va fi semnificativ mai mare decât ce plătesc acum.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
8.3 ° C
9.9 °
6 °
87 %
7.7kmh
100 %
vin
16 °
sâm
13 °
Dum
13 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii