Sorin Grindeanu dă un ultimatum conducerii TAROM

Sorin Grindeanu dă un ultimatum conducerii TAROM

Mai multe zboruri TAROM au fost anulate pe motiv că piloții companiei sunt bolnavi și că nu ar exista piloți de rezervă. Inițial au fost anulate duminică noaptea trei zboruri. Ulterior, luni dimineața alți nouă piloți au anunțat compania că sunt inapți pentru zbor, având probleme de sănătate.

În aceste condiții, sute de pasageri au rămas blocați în aeroport, după ce li s-a spus că avioanele lor nu mai decolează. Este vorba despre mai multe curse spre Cairo, Amman, Beirut și Budapesta, care au fost anulate după miezul nopții, potrivit B1 TV.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a dat un ultimatum managementului companiei TAROM să ia urgent măsuri în contextul anulării zborurilor.

“Echipa managerială, selecționată în baza prevederilor Ordonanței privind managementul corporativ, are toate pârghiile legale să ia decizii administrative necesare pentru evitarea unor astfel de blocaje și pentru a preveni repetarea lor!

De aceea, echipa managerială trebuie să vină urgent cu un plan eficient de restructurare, prin care să asigure capacitatea operativă a companiei TAROM”.

“Accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant și nu pe menținerea în schemă a unor persoane care nu au o contribuție la buna funcționare a TAROM!

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.8 ° C
24.1 °
22.8 °
88 %
2.6kmh
0 %
mie
35 °
joi
33 °
vin
31 °
sâm
33 °
Dum
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii