Valabilitatea RCA de la Euroins expiră pe 7 decembrie

Valabilitatea RCA de la Euroins expiră pe 7 decembrie

Deşi Guvernul a prelungit cu 3 luni termenul de expirare, şoferii români nu s-au înghesuit să le reînnoiască. În această situaţie sunt peste 800 de mii de conducători auto, care mai au timp până pe 7 decembrie sa încheie alte poliţe.

Peste 800 de mii de şoferi trebuie să îşi reînnoiască asigurarea auto obligatorie până vineri. În caz contrar nu vor mai putea să circule. Pentru noua poliţă trebuie să plătească şi cu 50% mai mult, ca să acopere preţul oferit de cel mai ieftin jucător prezent acum pe piaţa din România.

Zilele acestea, brokerii înregistrează o creştere de 5-7 procente a numărului de solicitări de reînnoire a poliţelor RCA.

Şoferii care au polițe RCA de la falimentara Euroins a căror valabilitate ar fi depășit în mod normal data de 7 decembrie, pot primi banii înapoi pentru perioada în care asigurarea nu mai poate fi folosită, numai dacă depun o solicitare la Fondul de Garantare.

Sunt semnale din piaţă că asigurările RCA se vor scumpi în perioada următoare.

Anul viitor vine şi cu schimbări în ceea ce priveşte poliţele RCA.

Trotinetele şi bicicletele electrice care pot atinge viteze de peste 15 km pe oră trebuie să aibă asigurare obligatorie. La fel si maşinile care nu sunt folosite pe o perioadă mai lungă de timp, chiar dacă sunt parcate în curtea posesorului, potrivit stiri.tvr.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
20.6 ° C
21.1 °
20.1 °
92 %
2.1kmh
20 %
joi
26 °
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
35 °
lun
33 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii