100 de români blocați pe aeroportul din Amman

100 de români blocați pe aeroportul din Amman

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ambasadei României în Regatul Haşemit al Iordaniei, întreprinde demersuri în vederea soluţionării situaţiei unui grup de 100 de cetăţeni români rămaşi blocaţi, în data de 7 decembrie 2022, pe Aeroportul Internaţional ‘Queen Alia’ din Amman, pe fondul anulării unor zboruri spre România, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Un grup format din 100 de români este blocat miercuri pe un aeroport din Amman (Iordania), a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit MAE, românii sunt blocați pe pe Aeroportul Internațional „Queen Alia” din Amman „pe fondul anulării unor zboruri spre România, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile”.

Potrivit datelor comunicate de Ambasada României în Regatul Haşemit al Iordaniei, reprezentanți ai companiei aeriene au oferit alternative până la plecarea către România – cazare la hotel până la următoarea cursă aeriană disponibilă sau sprijin pentru identificarea unor alte rute de deplasare către țară.

„MAE, prin misiunea diplomatică română din Amman, menține contactul cu cetățenii români, precum și cu compania aeriană și cu autoritățile iordaniene competente, până la soluționarea acestei situații și întoarcerea cetățenilor români în siguranță în România”, se mai arată în comunicat.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
26 °
23 °
75 %
2.1kmh
0 %
sâm
38 °
Dum
37 °
lun
36 °
mar
31 °
mie
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii