Amenzi uriașe pentru britanicii care vor pleca din Regatul Unit fără motive serioase

Amenzi uriașe pentru britanicii care vor pleca din Regatul Unit fără motive serioase

De săptămâna viitoare , britanicii care vor încerca să călătorească în străinătate fără un motiv întemeiat riscă o amendă de 5.000 de lire sterline. Și asta , potrivit noilor legi privind restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritățile din Regatul Unit le recomandă oamenilor să își facă vacanțele în țara lor, de teama să nu aducă noile variante ale Covid-19 în Marea Britanie.

Parlamentarii britanici vor să întroducă Interdicții de circulație pentru cei din Regatul Unit și totul va fi reglementat printr-o lege aprobată de Parlament și va fi introdusă și sancțiunea amenzii. Potrivit planului de relaxare aflat acum în vigoare, englezii ar putea avea voie să călătorească în vacanță abia începând cu 17 mai. Dar încă nu există o decizie definitivăî în acest sens. Autoritățile vor introduce amenzi uriașe , de 5 mii de lire sterline pentru ceic are nu ăși motivează călătoriile peste hotare. Și asta, pentru a opri aducerea în țară a noilor variante ale Covid-19.

Noul val de infectare cu COVID-19, care a pus stăpânire pe Europa continentală, a pus sub semnul întrebării și planul Londrei privind eliminarea treptată a restricțiilor. Tocmai de accea, parlamentarii discută despre restricții și îi îndeamnă pe britanici să nu ăși facă planuri pentru lunile de vară să plece peste granițe.

În prezent vacanțele în străinătate nu sunt permise pentru britanici, conform regulilor de carantină „stay at home”,- rămâi acasă- care expiră preste câteva zile.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.2 ° C
20.6 °
18.9 °
79 %
3.1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
37 °
lun
35 °
mar
31 °
mie
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii