O vacanță virtuală în Țara lui Moș Crăciun

O vacanță virtuală în Țara lui Moș Crăciun

Toți cei care și-au dorit anul aceestă să zboare cu avionul într-o vacanță, au acum ocazia cu prilejul sărbătorilor de Crăciun. Îți poți programa o vacanță virtuală în capitala provinciei finlandeze a Laponiei, care se numește Rovaniemi și este cunoscută şi ca “Țara lui Moş Crăciun”.

Țara lui Moș Crăciun, Laponia a devenit în ultima perioadă din ce în ce mai cunoscută și dorită pentru lista de vacanță de sărbători. O excursie reală în țara unde începe magia, este destul de costisitoare. Un pachet turistic având preţul de pornire de 2000 de euro de persoană pentru 4 nopţi cazare.

Astfel, compania aeriană finlandeză Finnair va pune la dispoziție 8 zboruri în mediul online. Costurile unui bilet va ajunge la 10 euro, unde la destinație îl vei putea vizita pe Moș Crăciun la reşedinţa sa oficială din Rovaniemi.

Realitatea virtuală va ajuta pe viitor persoanele să-şi aleagă destinaţia de călătorie, să poată descoperi mai multe opţiuni disponibile şi să aleagă ceea ce îşi doreşte, a declarat Tiina Tissari, vicepreşedintele Finnair.

Scopul acestei experiențe virtuale are la bază o inițiativă caritabilă. Compania aeriană Finnair a decis ca încasările să fie destinate unui fond creat de UNICEF pentru a-i ajuta pe copiii afectaţi de criza provocată de COVID-19. Participanţii se vor bucura de aurora boreală în timp ce echipajul virtual al avionului va împărţi pasagerilor câteva gustări (tot virtuale).

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii