Carambol cu peste o sută de mașini pe o autostradă din Texas

Carambol cu peste o sută de mașini pe o autostradă din Texas

Peste 100 de mașini s-au tamponat pe autostrada 35 din Texas, iar în urma accidentelor produse cel puțin opt persoane și-au pierdut viața iar alte zeci au fost rănite. Meteorologii au făcut apel la șoferi să circule cu grijă din cauza poleiului care s-a depus pe mai multe drumuri din nordul statului american.

Carambolul uriaș s-a produs în apropiere de orașul Fort Worth  pe o autostradă intens circulată pe care s-a depus un strat de gheață. Accidentele s-au produs pe măsură ce ploaia îngheţată şi lapovița au provocat condiţii periculoase în timpul deplasării.

 

Echipajele de salvare au verificat fiecare maşină pentru a oferi ajutor medical după accidentul în masă în care au fost implicate zeci de tractoare-remorci şi alte vehicule. Polițiștii au oprit circulația în ambele sensuri de mers pe autostrada din Texas. Treizeci şi şase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni.

Fort Worth se află sub o recomandare de vreme de iarnă potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie din SUA, iar acheta polițiștilor este întârziată din cauza condițiilor meteo.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii