Caz șocant în Franța: Copii înjunghiați într-un parc

Caz șocant în Franța: Copii înjunghiați într-un parc

Cel puțin patru copii, cu vârste cuprinse între doi și trei ani, au fost înjunghiați într-un parc din Annecy, Franța. Unul dintre copiii răniți în atacul cu cuțitul de joi este cetățean britanic, după cum a declarat ministrul britanic de externe James Cleverly, potrivit BBC.

Cel puțin patru copii cu vârste cuprinse între doi și trei ani și un adult au fost înjunghiați de un individ la Annecy (Haute-Savoie), au declarat pentru Le Figaro surse din poliție. De asemenea, doi adulți au fost de asemenea răniți în acest atac. Un bilanț precedent indica cel puțin nouă persoane rănite, dintre care opt copii. Cei patru copii răniți sunt în stare de urgență absolută, potrivit unei surse din cadrul poliției, citată de BFMTV.

Prim-ministra franceză Élisabeth Borne, aflată la locul incidentului, a declarat că este un „lucru teribil” ceea ce s-a întâmplat joi în Annecy și că a intervenit cu prima ocazie pentru a se asigura că toată lumea este îngrijită, transmite BBC.

De asemenea, Borne a confirmat că atacatorul este un cetățean sirian care avea statut de refugiat în Suedia. El a depus și o cerere de azil în Franța, dar aceasta a fost „anulată” de cererea suedeză anterioară, care datează de 10 ani.

Ea spune că bărbatul nu avea cazier judiciar sau antecedente psihiatrice.

Se pare că în jurul orei 9:45, bărbatul a atacat copii care se aflau în parc.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.7 ° C
20.5 °
16.1 °
58 %
3.6kmh
0 %
joi
26 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii