Cele mai bine plătite staruri de pe YouTube: Ryan Kaji pe primul loc la doar 9 ani

Cele mai bine plătite staruri de pe YouTube: Ryan Kaji pe primul loc la doar 9 ani

Un copil din Statele Unite ale Americii se află pe primul loc în clasamentul Forbes dedicat celor mai bine plătite staruri de pe YouTube, pentru al treilea an consecutiv. Ryan Kaji a depășit cu succes alte mari nume de pe această platformă precum Jimmy Donaldson (cunoscut si sub numele de Mr. Beast), David Dobrik, specialistul in machiaj Jeffree Star si o fetita de sase ani, Anastasia Radzinskaya.

La doar 9 ani Ryan Kaji a obținut venituri de 30 de milioane de dolari, iar videoclipurile lui, difuzate pe canalul sau Ryan’s World, au totalizat 12,2 miliarde de vizualizari. Pe al doilea loc se află Jimmy Donaldon, tânărul a devenit celebru pe YouTube pentru cascadoriile sale scumpe și filantropia. Jimmy a obținut venituri de 24 de milioane de dolari și un total de peste 3 miliarde de vizualizări.

De la debutul său pe platforma YouTube în 2015, Ryan Kaji – al cărui canal se numea în trecut Ryan Toys Review, până la schimbarea denumirii sale oficiale în Ryan’s World în octombrie 2019 – și-a extins brandul propriu pentru a promova mai multe categorii de produse, precum jucării, articole vestimentare și chiar un serial pentru preșcolari difuzat de Nickelodeon, intitulat „Ryan’s Mystery Playdate”.

Potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes, cele mai multe dintre veniturile încasate de Ryan Kaji provin din „contracte de sponsorizare pentru mai mult de 5.000 de produse promovate pe canalul Ryan’s World”, ce includ figurine reprezentând eroi din filme de acțiune, dispozitive de tip walkie-talkie și decorațiuni pentru dormitoare. Brandul sau a creat și măsti sanitare în timpul pandemiei de coronavirus.

El distribuie pe canalul său de pe YouTube și videoclipuri educaționale, în care vorbește despre statele federale americane, capitalele acestora și modul în care se formează un tsunami.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii