Celebru star de la Hollywood, cochetează cu politica și vrea să devină guvernator

Celebru star de la Hollywood, cochetează cu politica și vrea să devină guvernator

Celebrul actor Matthew McConaughey, laureat al premiului Oscar, dorește să candideze pentru funcția de guvernator al statului Texas. Starul a recunoscut cu jumătate de gură că vrea să cocheteze cu politica însă s-a apucat să posteze mesaje pentru texani în fiecare zi.

Cunoscut cinefililor din întreaga lume , Matthew Mc Conaughey, vrea să lase filmele pentru politică. Țintește sus și vrea să devină guvernatorul statului Texas. Acotrul, a recunocut la un show de televiziune că are astfel de aspirații , pentru că se consideră un lider.

Matthew McConaughey, în vârstă de 52 de ani, s-a născut și a crescut în Texas, înainte de a se muta la Los Angeles, pentru a-și urma visul de actor. Tocmai de aceea a ales să își reprezinte statul în politica băieților mari.

Starul a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul din „Dallas Buyers Club”în 2013. Actorul nu are cum să nege că se pregătește intens să pună mâna pe fotoliuld e guvernator, mai ales că a început să posteze zilnic mesaje pentru texani.

Matthew McConaughey nu este singurul actor care cochetează cu politica în Statele Unite Ronald Reagan, actor în anii 1950, a avut două mandate de președinte, în timp ce Arnold Schwarzenegger a fost timp de un deceniu guvernatorul statului California.

Printre vedetele care vor să intre în politică se mai numără Dwayne Johnson și Will Smith.

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii