Descoperire incredibilă în zidurile unei case veche de peste 100 de ani

Descoperire incredibilă în zidurile unei case veche de peste 100 de ani

Doi tineri din New York au cumpărat o locuință veche de peste 100 de ani, ce a fost construită de un contrabandist. În primă fază cei doi au crezut că era vorba doar de o legendă. Imediat după ce s-au mutat cei doi au început să inspecteze casa iar la scurt timp au făcut o descoperire senzațională.

„Pereții noștri sunt plini cu baxuri de băutură!”, spune Drummond. „Nu-mi vine să cred că zvonurile sunt adevărate!”, a mai spus el.

Tânărul este designer și restaurator. Așa a început aventura pentru cei doi tineri, când au îndepărtat decorațiunea exterioară a zidului casei, au găsit un pachet misterios. După câteva verificări, au realizat că era o sticlă învelită în hârtie. Era doar prima dintre cele peste 60 pe care le-a găsit ulterior în ziduri și sub pardoseală.

Proprietarii casei sunt uluiți și, în același timp, fascinați de povestea casei lor. Spun că pe măsură ce înaintează cu lucrările găsesc în continuare sticle. Sticlele conțin o marcă de whisky scoțian care este fabricat și astăzi. Fiecare sticlă a fost înfășurată în hârtie moale și paie, apoi sticlele au fost grupate câte șase într-un pachet.

Primul proprietar al casei a fost un nobil german – contele Adolph Humpfner -, știau cei doi proprietari. După ce au verificat arhivele, Drummond și Bakker au aflat că Humpfner era un om misterios, implicat în numeroase scandaluri. A murit brusc și a lăsat în urmă alcoolul de contrabandă, precum și o avere puternic disputată.

Seria de descoperiri l-a determinat pe Drummond să continue să-și documenteze renovarea locuinței pe rețelele sociale, mai cu seamă că urmăritorii lor sunt din ce în ce mai captivați de toată povestea.

Drummond și Bakker au aflat că fiecare sticlă dintre cele descoperite în casă valorează acum 1.000 de dolari și intenționează să le vândă, mai puțin una pe care o vor păstra pentru „degustare”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.6 ° C
13.3 °
10 °
71 %
8.8kmh
0 %
vin
14 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
16 °
mar
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii