Donald Trump: „Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”

Donald Trump: „Ne vom întoarce, într-un fel sau altul”

Donald Trump, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite și-a încheiat azi mandatul. La ora 16:30, ora României a început ceremonia de învestire a noului președinte, Joe Biden. Trump nu participă la eveniment.

În cadrul ultimului interviu în calitate de președinte, Trump a ținut să menționeze încă o dată că a făcut o treabă remarcabilă în cei patru ani de mandat, iar rezultatele se vor vedea în următoarele luni.

„Au fost patru ani incredibili, am făcut atât de multe împreună. Mulțumesc familiei, staff-ului, oamenii nu știu cât de mult a muncit această familie. Aș fi putut avea o viață mult mai ușoară, dar asta am ales. A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima Doamnă e o femeie delicată și frumoasă și și-a îndeplinit misiunea”.

„Mulțumesc vicepreședintelui Mike Pence, Congresului, am făcut atâtea lucruri minunate. Vă doresc o viață bună!”.

„Doresc noii administrații succes, cred că vor avea succes pentru că i-am lăsat foarte bine. În ciuda pandemiei, lucrurile pe care le-am făcut au fost incredibile și nu le-aș fi putut face fără voi. Vă iubim, vă spun „La revedere!”, ne vom întoarce, într-un fel sau altul”.

„Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare. Mulțumesc pentru susținere, veți fi în gândurile mele, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Melania Trump.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.4 ° C
21 °
18.9 °
52 %
3.6kmh
0 %
mie
20 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii