Femeia care a învins COVID-19 la vârsta de 104 ani!

Femeia care a învins COVID-19 la vârsta de 104 ani!

Un licăr de speranță vine dintr-un spital din Spania! O pacientă de 104 ani a fost externată în aplauze, după ce a ieșit învingătoare din lupta cu noul coronavirus.

Este o luptătoare, așa au descris-o medicii care au avut grijă de ea timp de 14 zile. Victroria ei în fața bolii este cu atât mai îmbucurătoare, cu cât se știe că vârsta înaintată constituie unul dintre factorii de risc la pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

În aplauzele celor care au îngrijit-o. Așa a ieșit Elena din spital. Bătrâna s-a vindecat de covid-19 la 104. ”Vă mulțumesc tuturor și vă doresc multă sănătate. Să nu lipsească sănătatea și să se termine cu bine totul. Așa!
O să îți amintești de noi? O să îmi lipsiți. Să se facă bine toată lumea. Foarte bine! Bravo!”.
Medicii spun că este o supraviețuitoare. A învins boala deși face parte din categoria persoanelor vulnerabile. Elena a stat două săptămâni în spital. Ea a cerut să fie dusă acasă, unde trăieşte singură şi duce o viaţă independentă. De altfel, a dovedit că este o femeie puternică prin forţa cu care a combătut boala.

 

Ea este acum unul dintre cei mai în vârstă supraviețuitori ai pandemiei, alături de un argentinian, de aceeași vârstă, și o femeie de 105 ani din Turcia.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii