Gala Premiilor Oscar 2021 se va desfășura cu prezența fizică a actorilor

Gala Premiilor Oscar 2021 se va desfășura cu prezența fizică a actorilor

Celebra Academie Americană de Film, care decernează Premiile Oscar, are în plan ca următoarea gală din 2021 să fie un eveniment cu prezență fizică. Data era stabilită pentru luna februarie, însă situația epidemiologică nu permite pentru moment acest lucru, fapt pentru care gala va fi organizată în primăvară. 

Potrivit presei de la Hollywood, organizatorii galei preferă o variantă similară formatului tradiţional, cu invitaţi reuniţi într-o sală de teatru, dar iau în calcul posibilitatea de a reduce numărul participanţilor. Gala a fost amânată pentru 25 aprilie 2021. „Oscarurile se vor desfăşura cu prezenţă fizică”, a asigurat un reprezentant al organizatorilor, citat de Variety. Capacitatea sălii este de maximum 3.400 de persoane.

Academia Americană de film a făcut demersurile necesare pentru ca anul acesta să fie posibilă o excepție: filmele care nu sunt proiectate în cinematografe, dar care urmau să fie lansate, pot candida datorită mediului online. 

Mai multe studiouri au ajuns la concluzia că este mai bine să amâne premierele importante pentru momentul în care situația epidemiologică se va îmbunătăți. Academia înclină spre un eveniment cu public, ce va depinde însă de împrejurările pandemice de la acel moment.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii