Jocurile Lego, înlocuite în Rusia de produsele World of Cubes

Jocurile Lego, înlocuite în Rusia de produsele World of Cubes

Logo-urile strălucitoare în roşu şi galben ale Lego au dispărut din Rusia, fiind înlocuite de Mir Kubikov, sau World of Cubes, transmite Reuters.

Grupul de retail rus IRG a dezvăluit planuri pentru deschiderea a 65 de noi magazine în 20 de oraşe, pentru a le înlocui pe cele ale producătorului danez de jucării Lego, care a părăsit ţara în urma invadării Ucrainei de către Kremlin.

IRG nu este prima firmă care se joacă cu nume noi, deoarece un şir de mărci occidentale binecunoscute şi-au închis operaţiunile în Rusia din cauza conflictului.

Fostele restaurante McDonald’s s-au redeschis sub numele de Vkusno & tochka, sau ”Pur şi simplu gustos”, în iunie, în timp ce noii proprietari ai cafenelelor Starbucks au optat pentru Stars Coffee.

Lego a declarat în iulie că şi-a reziliat contractul cu francizatul său IRG, care deţinea şi opera 81 de magazine în numele său. IRG (Inventive Retail Group) a declarat joia trecută că noile sale magazine vor vinde cuburi oficiale Lego ”achiziţionate prin importuri paralele şi alţi furnizori”, alături de alte jucării.

”Noul lanţ de magazine va apărea în locul magazinelor Lego certificate”, a spus IRG într-un comunicat. Lego a declarat că nu mai este afiliată la IRG, nu a livrat produse în Rusia din martie 2022 şi nu sprijină şi nu facilitează vânzările de produse Lego în Rusia.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
8.3 ° C
9.9 °
6 °
87 %
7.7kmh
100 %
vin
16 °
sâm
13 °
Dum
13 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii