Medicii din Germania cer reguli anti- Covid 19 mai stricte

Medicii din Germania cer reguli anti- Covid 19 mai stricte

Autoritățile sanitare din Germania trag un semnal de alarmă cu privire la tot mai multe cazurid e Covid-19. Cifrele arată că în ultimele zile au fost 150 de infecții în medie la 100 de mii de persoane. Medicii din spitale cer guvernului să însăprească restricțiile. Și asta în ideea în care majoritatea celor ajunși la secțiile ATI sunt tineri.

Zi de zi, medicii de la secțiile de terapie intensive din Germania se luptă să salveze viețile tinerilor care ajung în stare gravă la spital.Țara a fost lovită de al treilea val al pandemiei dinc auza noilor variante ale Covid, mult mai periculoase pentru corpul uman.

În ciuda semnalului de alarmă pe care o trag medicii, politicienii germani se ceartă pe măsurile de restricție. O nouă lege în lupta cu pandemia este pe cale să fie aprobată. Dar medicii din prima linie sunt tot mai frustrați din cauza numărului uriaș de pacienți din spitale.

Întrebarea rămâne însă. Câți germani trebuie să moară până când legiuitorii vor face ceva substațial pentru a stopa răspândirea virusului?

Implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare a fost un avantaj mai ales că ei sunt cei care își conosc pacienții pe care îi imunizează.Însă deocmadată nu se știe dacă se însăprește legislația privind infectărilor, în ideea în care, în unele landuri s-au relaxat măsurile în ciuda faptului că numprul infectărilor a explodat.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii