Netflix scumpește abonamentele

Netflix scumpește abonamentele

Netflix, popularul serviciu de streaming, își va scumpi abonamentele, astfel că milioane de utilizatori din toată lumea vor plăti cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Facturi mai mari vor primi utilizatorii Netflix, începând cu luna februarie, în timp ce noile valori ale abonamentelor au fost deja plătite de persoanele care s-au abonat în luna decembrie.

Potrivit The Sun, abonamentul standard va crește de la 9,95 euro la 11.06 euro. Cu acest abonament se poate vedea Netflix pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție 1080p. Va crește și abonamentul premium, care permite utilizarea a cinci dispozitive în format 4k (la producțiile care sunt disponibile) de la 13.27 euro la 15.48 euro, mai arată sursa citată.

În prezent, în România, abonamentul Netflix Premium este de 11.99 euro, ceea ce înseamnă că măririle noilor tarife ar putea fi mai mici.

Abonații care nu sunt de acord să plătească noile tarife pot oricând anula abonamentul, chiar din aplicație. Oricum, potrivit legilor europene, Netflix este obligat să-și înștiințeze oficial abonații de majorarea tarifelor.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.5 ° C
12.1 °
3 °
66 %
1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii