New York Times recomandă destinații turistice din România

New York Times recomandă destinații turistice din România

Jurnaliștii de la New York Times au pus Maramureş şi Bucovina pe lista destinaţiilor de vacanţă.

Aceste destinații turistice din țara noastră nu sunt menționate pur și simplu de către prestigioasa publicație, ci sunt recomandate în timpul pandemiei.

Principalul avantaj al regiunilor din nordul României îl reprezintă modul de viaţă care a dispărut în alte zone din lume. “Sunt zone care nu au fost invadate de turişti, cu peisaje spectaculoase, drumuri noroioase, ferme cu fâneţe şi căruţe trase de cai”, este concluzia americanilor.

Topul a fost realizat pornind de la recomandările făcute de cititorii ziarului american. Lista, realizată pe baza recomandărilor cititorilor, are 52 de locuri din întreaga lume. Maramureşul, alături de Bucovina, sunt singurele zone din România aflate pe această listă a „turismului pe pandemie”. “Maramureşul a fost ales pentru autenticitatea sa şi pentru că aici mai poţi găsi un mod de viaţă care a dispărut în alte zone din lume. Trebuie să profităm din plin de aceste lucruri, de unicitatea şi autenticitatea Maramureşului şi să dezvoltăm un turism care să păstreze acest mod de viaţă”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii