Pentagonul: „Este probabil ca Prigojin să fi fost ucis”

Pentagonul: „Este probabil ca Prigojin să fi fost ucis”

Pentagonul a declarat „este probabil ca Prigojin să fi fost ucis”. Oficiali americani și occidentali au declarat că explozia ar fi putut fi cauzată de o bombă sau de un alt dispozitiv amplasat în aeronavă, deși ar fi și alte posibilități, cum ar fi combustibilul alterat, potrivit New York Times.

Oficiali americani și alți oficiali occidentali au declarat că rapoartele preliminare ale serviciilor de informații i-au făcut să creadă că o explozie la bordul avionului în care se afla liderul mercenar rus Evgheni Prigojin a doborât cel mai probabil aeronava miercuri, ucigând toți pasagerii de la bord. Pentagonul a declarat joi că „este probabil ca Prigojin să fi fost ucis”.

Aceleași surse susțin că explozia ar fi putut fi cauzată de o bombă sau de un alt dispozitiv amplasat în aeronavă, deși sunt explorate și alte posibilități, cum ar fi combustibilul alterat.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, în primele sale comentarii de la prăbușirea avionului, a vorbit despre moartea lui Prigojin, referindu-se la el la timpul trecut în timpul unei întâlniri televizate. „A făcut câteva greșeli grave în viață, dar a obținut și rezultatele necesare”, a spus el.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
20.6 ° C
21.1 °
20.1 °
92 %
2.1kmh
20 %
joi
26 °
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
35 °
lun
33 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii