Prima Doamnă, scriitoare: Jill Biden a scris o carte pentru copii despre pisica de la Casa Albă

Prima Doamnă, scriitoare: Jill Biden a scris o carte pentru copii despre pisica de la Casa Albă

Willow, pisica de la Casa Albă, este personajul principal al unei cărți pentru copii scrisă de Prima Doamnă a Americii, Jill Biden. Volumul, „Willow, the White House cat” , va fi publicat în iunie, cu câteva luni înainte ca Joe Biden să intre oficial în campanie pentru un nou mandat de președinte.

„Pe măsură ce Willow se mută din cameră în cameră, explorând istoria noii sale case, ea află repede despre toţi oamenii incredibili care fac să funcţioneze ‘Casa Poporului'”, a declarat Jill Biden într-un comunicat publicat de editorul Simon and Schuster.

Cartea le va permite cititorilor să vadă „cea mai cunoscută adresă a Americii” prin „ochiul unei pisici”.

Jill Biden a scris cartea împreună cu autoarea Alyssa Satin Capucilli, iar ilustraţiile au fost realizate de Kate Berube, au precizat editorii.

Casa Albă are o tradiţie îndelungată în ceea ce priveşte animalele de companie, chiar dacă pisicile sunt mai rare, iar multe dintre ele au devenit eroi de povești pentru copii.

Primele doamne Hillary Clinton şi Barbara Bush au scris amândouă cărţi despre animalele lor de companie.

Donald Trump, predecesorul lui Joe Biden, a fost unul dintre puţinii preşedinţi care nu a avut animale de companie la Casa Albă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii