Prințesa instagramabilă. Kate Middleton şi-a lansat propriul cont de Instagram

Prințesa instagramabilă. Kate Middleton şi-a lansat propriul cont de Instagram

Prinţesa de Wales pare să fi început o ofensivă online. Ea și-a lansat propriul cont de Instagram, însă nu va fi unul tipic pentru această rețea de socializare, unde găsim mai ales fotografii frumoase, din vacanțe sau selfie-uri studiate.  Kate Middleton dedică acest cont unei cauze în care crede, aceea a dezvoltării copiilor mici.

Printesa Kate intenţionează, prin Royal Foundation Centre for Early Childhood, să pledeze cauza copiilor foarte mici, de la momentul când sunt ființe care se dezvoltă în sarcină, până la vârsta de cinci ani, o vârstă care „conturează restul vieţii noastre”.

Societatea, spune prinţesa, nu pune suficient accent pe această perioadă fundamentală a vieţii şi neglijează primii ani, enețiali pentru dezvoltarea copilului.

Într-unul dintre videoclipurile postate pe această pagină, prinţesa apare încojurată de copii de grădiniță, cu care discută despre animalul lor de pluş.

Contul oficial  se numește „Shaping us” (Noi ne formam) – @earlyChildhood și, în doar două zile de lansare, are deja aproape 40 de mii de urmăritori.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.6 ° C
13.3 °
10 °
71 %
8.8kmh
0 %
vin
14 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
16 °
mar
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii