România se află în clasamentul mondial al celor mai bune țări unde poți lucra de acasă

România se află în clasamentul mondial al celor mai bune țări unde poți lucra de acasă

În topul celor mai bune țări unde poți lucra de acasă, România se află pe locul trei. Pe primul loc este Canada, ce a fost desemnată cea mai bună țară din lume pentru „munca de acasă”, datorită combinației sale de viteze rapide în bandă largă, a chiriilor relativ accesibile și a politicilor de viză prietenoase cu migranții.

În urma studiului realizat de Circleloop ce a avut în vedere viața profesională a tuturor angajaților la nivel global, s-a constatat ca țara noastră se află pe locul trei în clasament. Acest lucru a fost posibil deoarece România, de-a lungul timpului, a devenit piața de tehnologie cu cea mai rapidă creștere în Europa Centrală și de Est.

Circleloop a explicat: „În acest an, viața profesională a tuturor a fost dată peste cap, marea majoritate lucrează acum de acasă în viitorul previzibil. Dar cine a spus că munca de acasă trebuie să însemne că te afli în țara ta de origine? Creșterea nevoii de a lucra de acasă a determinat o serie de țări să introducă vize de sezon de lucru, pentru a încuraja oamenii să vină în ele, pentru a explora lumea, în timp ce sunt se pot conecta în continuare la locul de muncă”.

Prin urmare Canada se află pe primul loc în liga mondială pentru nomazi digitali, care au reușit să adopte tendința către munca la distanță cu normă întreagă, accelerată de pandemie.

Britanicii se află pe locul 2, în principal datorită faptului că UK atrage europenii și are un preț mediu pentru un apartament mic. Iar nu în ultimul rând, costul de trai ieftin din România și costurile de bandă largă o plasează pe locul 3, grație și influenței sale crescânde de centru tehnologic pentru Europa Centrală și de Est.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii