Senator arestat în Franța sub suspiciunea că și-a drogat o colegă parlamentară

Senator arestat în Franța sub suspiciunea că și-a drogat o colegă parlamentară

Un senator francez a fost arestat și audiat de poliție, fiind suspectat că a drogat un membru al parlamentului cu intenția de comite viol sau agresiune sexuală.

Parchetul francez a declarat pentru AFP că Guerriau, un senator din Loire-Atlantique, a fost interogat pentru „administrarea unei persoane, fără cunoștințele acesteia, a unei substanțe care i-ar putea modifica discernământul sau controlul acțiunilor sale pentru a comite un viol sau o agresiune sexuală”. Presupusul incident ar fi avut loc marți seara.

AFP a informat că femeia care a depus plângerea la poliție era membră a Camerei Inferioare a Parlamentului, Assemblée Nationale, dar nu a fost numită și procuratura nu a oferit nicio informație despre ea.

Guerriau, bancher, a fost ales în senat în 2011 și este vicepreședinte al comisiei sale pentru afaceri externe, apărare și forțe armate.
Avocatul lui Guerriau și-a exprimat furia că elemente ale anchetei au apărut în presa franceză și a spus că nu va oferi „nicio informație” cu privire la caz „din respect” față de clientul său și pentru femeia care a depus plângerea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.7 ° C
21.1 °
20 °
56 %
2.1kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii