Situație gravă în spitalele din Ungaria, tot mai mulți pacienți cu COVID-19

Situație gravă în spitalele din Ungaria, tot mai mulți pacienți cu COVID-19

Situația epidemiologică este extrem de gravă în Ungaria. Spitalele sunt nevoie zi de zi să înființeze noi saloane pentru bolnavii infectați cu Covid -19, și sute de perssoane sunt în stare gravă și ventilate mecanic. Autoritățile caută soluții ca țara să nu intre în colaps odată cu explozia de noi cazuri de infectări cu virusul ucigaș.

În acest moment peste 8 mii de pacienți infectați cu noul coronavirus sunt internați în spitalele din țara vecină.În Ungaria nu mai există spital în care să nu fie tratați bolnavi de Covid-19. În acest moment aproape 900 de pacienți sunt ventilați mecanic iar numărul bolnavilor este în creștere.

De asemenea, prezenţa în creşterea a coronavirusului în mostrele din apele reziduale colectate în aproape toate oraşele ungare anticipează continuarea tendinţei de creştere a numărului de îmbolnăviri din cauza Coronavirusului.

Începând de săptămâna aceasta au fost închise magazinele şi învăţământul se desfăşoară numai onlineîn țara vecină. Peste un milion de oameni au primit deja prima doză de vaccin din cele cinci vaccinuri anti Covid-19 aprobate în Ungaria, o țarp cu 10 milioane de locuitori.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii