Ursula von der Leyen: Alegerile europene de anul acesta vor fi mai importante ca oricând

Ursula von der Leyen: Alegerile europene de anul acesta vor fi mai importante ca oricând

Alegerile de anul acesta la nivel european vor fi mai importante ca oricând, a fost mesajul transmis de Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la Congresului PPE de la București. Ursula von der Leyen a subliniat că, în lume, sunt pericole mai mari ca niciodată, iar agresiunea rusă a încercat să şteargă Ucraina de pe faţa pământului.

”Vedem puterea, pericolele care se ridică, războiul din Gaza, din Orientul Mijlociu, vedem concurenţa economică agresivă din partea Chinei şi a altora şi aici, la noi acasă, Putin încearcă să rescrie istoria şi să ne conducă viitorul. Împrăştie ură, folosind războiul cibernetic din spatele ecranelor. (…) Europa noastră, paşnică şi unită, este pusă la încercare mai abitir ca oricând de demagogi, de populişti, fie ei din extrema stângă sau extrema dreaptă”, a completat Ursula von der Leyen.

PPE sprijină Europa, “o Europă paşnică, prosperă, democrată şi unită”, a dat asigurări Ursula von der Leyen.

”Ţine de noi, europenii, cine să se alăture Europei şi în ce împrejurări, nu organizaţiile criminale, sau traficanţii”, a mai afirmat preşedinta Comisiei Europene.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.9 ° C
17.2 °
14.9 °
72 %
3.6kmh
75 %
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
22 °
mie
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii