AVA ne arată o nouă latură de-a sa în noul single fresh – „Damelo”

AVA ne arată o nouă latură de-a sa în noul single fresh – „Damelo”

Total diferită față de cum și-a obișnuit publicul până acum, AVA lansează „Damelo”, o piesă care vorbește despre modul în care unii dintre bărbați aleg să abordeze femeile în cluburi.

Deși până acum AVA a lansat piese de dragoste care au ajuns la sufletele oamenilor, piese motivaționale, dar și melodii inspirate din propriile trăiri, acum artista ne arată o nouă latură de-a sa, una mai senzuală și mai vulnerabilă.

De-a lungul timpului, vocea sa remarcabilă, transpusă prin melodiile tradiționale în variantă pop, remake-uri autentice cu note fresh de dance și deep-house, au făcut-o pe AVA să ajungă rapid la public.

Însă, de această dată, noul single fresh – „Damelo” vine cu o versiune mai îndrăzneață, versurile fiind și ele pe măsură.

AVA ne spune că dacă știi cum să o faci, este pe atât de ușor…dar totul stă în felul cum te porți și în atitudine.

Esto es amor aqui so 

Dameló, dameló, dameló, dameló

Esto es amor aqui …”

Versurile melodiei sunt o combinație de engleză cu spaniolă și au fost scrise de Dorian Micu. De muzică s-a ocupat Andreea Avarvari (AVA), producția a fost asigurată de Mihai Grecan și Dumitrescu Alexandru (Acxel), iar mix-masterul de Dumitrescu Alexandru (Acxel).

„Damelo” este acea piesă de vară, fresh, pe care o asculți în club și care reprezintă începutul frumos al unei posibile relații, presărată la început cu tatonare, suspans și atracție sexuală deopotrivă, chimia fiind prezentă pe tot parcursul single-ului.

În perioada următoare, AVA vrea să dezvolte multe proiecte inedite în cadrul Casei de Producție – Sonus Records, pe care o are alături de Mihai Grecan, dar și la fabrica de talente, la Music City.

Tot în scurt timp, urmează să lanseze și videoclipul single-ului Damelo, care cu siguranță va fi unul fierbinte și va ține cu sufletul la gură pe toată lumea.

Noul single al AVEI este chiar aici – https://www.youtube.com/watch?v=_cZ4qLEAdFc

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
30.6 ° C
31.2 °
30.1 °
53 %
3.1kmh
20 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
36 °
mie
35 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii