Bono şi-a lansat cartea de memorii

Bono şi-a lansat cartea de memorii

Liderul grupului U2, irlandezul Bono, şi-a lansat marţi memoriile – „Surrender” – în care prezintă parcursul din tinereţea sa la Dublin până la momentul în care a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni şi filantropi ai planetei, scrie AFP.

Cartea este construită în jurul a 40 de cântece ale grupului U2 şi conţine 40 de desene ale artistului.

Carte are 500 de pagini, iar Bono (62 de ani) își povestește parcursul ieşit din comun care a început cu moartea tragică a mamei sale pe când avea 14 ani, până la operaţia sa pe inimă în 2016.

„Muzica U2 nu a fost niciodată cu adevărat rock and roll, sub învelişul său contemporan, este operă, muzică grozavă şi emoţii puternice eliberate în muzica pop de zi cu zi”, scrie muzicianul în cartea sa.

Bono promovează lucrarea sa printr-un turneu literar intitulat „Stories of Surrender” la  New York, săptămâna aceasta, apoi la Chicago, Londra Berlin, Paris, Madrid şi la Dublin.

„Înfrângerea este un cuvânt încărcat pentru mine. Crescând în Irlanda cu pumnii ridicaţi (musical vorbind), înfrângerea nu era un concept evident. Şi încă mă lupt cu asta (…) în grupul meu, în căsnicia mea, în credinţa mea şi în viaţa mea militantă”, scrie din nou artistul.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.7 ° C
19.4 °
15 °
63 %
3.6kmh
0 %
joi
26 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
29 °
lun
15 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii